Resultaten voor fysio

fysio
Fysiotherapie Wikipedia.
Fysiotherapie of kinesitherapie is een paramedisch beroep dat zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun en bewegingsapparaat van de mens. De fysiotherapie is voortgekomen uit de heilgymnastiek, die tot de jaren 1960 werd beoefend door een heilgymnast.
Vergoeding fysiotherapie en oefentherapie CZ.
Fysiotherapie en oefentherapie Fysiotherapie en oefentherapie. Vergoeding fysiotherapie en oefentherapie. Hebt u fysiotherapie nodig? Bekijk meteen wat u vergoed krijgt voor fysiotherapie en oefentherapie. Fysiotherapie vanaf 18 jaar. Fysio vanaf 18 jaar. Voor gewone fysiotherapie. Bij bijvoorbeeld rugpijn of een sportblessure.
Fysiotherapeut Wikipedia.
Deze studierichting wordt zowel in voltijd als in deeltijd aangeboden. Binnen de opleiding krijgen de verschillende fysiotherapie methodieken, medisch-biologische vakken en psycho-sociale aspecten de aandacht. De opleiding kent meerdere stagemomenten waarin met de beroeppraktijk wordt kennisgemaakt. Na het behalen van een bachelor fysiotherapie zijn er verschillende vervolgopleidingen op masterniveau mogelijk.
Fysio Dynamics Fysio Groepspraktijk te Sinaai-Waas.
Ons Team Bel ons Contacteer ons. Fysio Dynamics is een groepspraktijk met 4 kinesitherapeuten, 1 acupuncturist, 1 functionele trainer en 1 podoloog. In samenspraak met onze patiënt werken we aan een actief herstel. De behandeling wordt altijd individueel aangepast aan de patiënt en zijn sport.

Contacteer ons